Kedves Rózsakedvelők! Szeretettel üdvözöljük Önöket nálunk!

Tudjuk, hogy van egy közös szenvedélyünk – a rózsák. És számunkra mindig öröm a rózsákról beszélni, hiszen e csodás növények boldogsággal töltik el mindennapjainkat.

Gyakran azt mondjuk, hogy a világ egyik legszebb vállalkozása a miénk és rendkívül szerencsések vagyunk, hogy kivételes ügyfelekkel dolgozhatunk. Vannak köztük egyszerű kertészek, de nagy rózsakedvelők és -ismerők is. Ami mindannyiunkban közös: a rózsák, a szép szerelmesei vagyunk.

Mi, a Famous Roses munkatársai, minden kétséget kizáróan elmondhatjuk magunkról, hogy az ügyfeleinkért mindent megteszünk. Küldetésünk, hogy nap mint nap megtaláljuk és beszerezzük a földkerekség legszebb és legelismertebb rózsáit közvetlenül a világ nagy rózsatermelőitől. Gondolunk itt olyan nevekre mint Meilland Richardier, Georges Delbard, Kordes, Tantau vagy David Austin. E csodás eredeti példányok a fent említett világhírű termelők HITELESSÉG garanciájával rendelkeznek, származási helyük pedig Franciaország, Németország vagy Anglia.

Minden évben felfedezünk új, kiváló minőségű rózsafajtákat, melyeket igyekszünk be is szerezni. Olyan PRÉMIUM minőségű rózsákról beszélünk, melyek a nagy nemzetközi versenyeken elismerést szereztek és melyek aranyéremmel lettek kitüntetve. Mindezt köszönhetik csodás illatuknak, hihetetlen szépségüknek, ámulatba ejtő színeiknek és nem utolsó sorban dús, gazdag, ismételt virágzásuknak. Ezenmód Magyarország és egész Európa minden szenvedélyes rózsakedvelője élvezheti és részese lehet teljes, prémium minőségű kínálatunknak.

És mivel folyamatosan kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, nagyon jól ismerjük azokat a gondokat és problémákat, melyek a rózsák vásárlása során felmerülhetnek. Munkánk kezdetén mi is szembesültünk ezekkel. Megtörténhet például, hogy egy rózsa nem gyökerezik meg. Vagy elültetsz egy csodálatos piros hegymászórózsát és legnagyobb meglepetésedre egy fehér, talajtakaró rózsa válik belőle.

Sikerült orvosolnunk ezt a problémát is. Eldöntöttük, hogy minden ügyfelünk élvezheti az általunk kínált GARANCIÁT. Ez a garancia vonatkozik a rózsa meggyökerezésére, fajtájára és színére. Ha a rózsa nem gyökerezik meg vagy nem megfelelő, ingyen kicseréljük.

Tudnod kell még azt is, hogy mindazt, amit tettünk, teszünk és tenni fogunk, vagyis egész munkánkat egy aranyszabály fémjelez: a minőség, a kivételes minőség. Ez volt a tegnap, ez a ma és ez lesz a jövő kihívása és feladata a számunkra. Ha úgy tetszik, a minőség áll kínálatunk középpontjában, ez a lényeg, mely mindent meghatároz. Meg vagyunk győződve arról, hogy az etika és a jól végzett munka kulcsfontosságúak egy vállalkozás életében és ezért szigorúan betartjuk ezeket az elveket.

Nos, már említettem, hogy mindennapi munkánkról beszélni és mesélni különös öröm számunkra. Ha az elmondottak és leírtak után is van még kérdésed vagy bármi más gondod, bármikor írhatsz nekünk vagy felhívhatsz bennünket. Addig is kellemes sétát kívánunk online kertünkben!

Egy színpompás és illatgazdag napot kívánok! 😊

Viaceslav BUHNA