A Famous Roses Garancia

Valahányszor ügyfeleink választása a FAMOUS ROSES-ra esik, az első dolog, amit garantálunk a Kivételes Minőség. Ezzel egyidejűleg vásárlóink élvezhetik azon személyek szakértelmét és tanácsát, akik ők maguk is ismerik és szeretik a rózsákat és készek megosztani mindenkivel értékes tapasztalataikat.

Ha mégis, mindezek ellenére, valamilyen elégedetlenség merülne fel, megígérjük, hogy azonnal és ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva fogjuk orvosolni a problémát. Tudjuk, hogy csak ezzel a hozzáállással nyerhetjük meg vásárlóink bizalmát és ez lehet a feltétele annak, hogy más, szenvedélyes kertbarátnak is ajánljanak minket.

MIT FED A FAMOUS ROSES GARANCIÁJA?

Amennyiben egy rózsa a szállítás során megsérült vagy nem felel meg minőségileg, kérjük, értesítsenek bennünket az átvétel utáni 24 órán belül. A csomag tartalmát és a csomagolást kérjük őrizzék meg!

Garanciát vállalunk a rózsák meggyökerezéséért

A rózsák élő növények és időnként problémák merülhetnek fel. Ha egy rózsát az átvételkor minőségileg megfelelőnek találnak, de nem gyökerezik meg, ingyenesen kicseréljük azt. A szállítási költségeket az ügyfél fizeti. Kérjük, hogy a rózsákat utasításaink szerint ültessék el és gondozzák.

Garantáljuk a rózsa fajtáját, színét és eredetiségét

Rózsáink eredeti termékek. Minden rózsatő mellé a termelő címkéjét mellékeljük, amely igazolja a rózsa autenticitását (eredetiségét) és fajtáját. Ha egy rózsa nem felel meg ezen elvárásoknak, ingyenesen kicseréljük.

Garantáljuk a kivételes minőséget!

Minden rózsánk prémium minőségű termék. Szállítóinktól csak I. osztályú rózsákat rendelünk, ezeket újra válogatjuk, átnézzük és így még egyszer meggyőződhetünk arról, hogy csak kivételes minőségű árút szállítunk. Ezért a növények, amelyek Önökhöz kerülnek jól fejlett példányok, melyek törött ágak, sérült oltványok vagy problémás gyökerek nélkül érkeznek.

MIT NEM FED A FAMOUS ROSES GARANCIA?

Ez a garancia nem vonatkozik a rózsák minőségétől független körülményekre. Ilyenek például az extrém időjárási feltételek, a trágyák vagy a betegségek és kártevők elleni növényvédelmi szerek helytelen használata, a nem az előírásoknak megfelelő, helytelen ültetés vagy akár a gondatlanság.

Például egy -10°C foknál hidegebb, fagyos időjárás esetén, ha a rózsákat nem védik megfelelően, sajnos néhány közülük megfagyhat. Áradások és mocsaras, sáros talaj esetén a gyökerek elrothadnak, míg száraz időszakban a rózsák kiszáradhatnak.

A meggyökerezésért vállalt valamint a rózsa fajtájára vonatkozó garancia 6 hónapig érvényes a rózsák szállításának dátumától.

AZ ÖN FELADATA ÉS FELELŐSSÉGE

Gondoskodjon rózsáiról megfogadva utasításainkat!